• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Villa Sun Flower Apart Hotel
Kadipasa Mah., Cuceler Sok No:6, 07400
Hotellbeskrivelse

Villa Sunflower er et populært hotell som ligger veldig sentralt i sentrum av Alanya. Hotellet består av 3 bygninger og her er det god plass for hele familien. Her kan du velge om du vil bo på hotellrom eller i en ferieleilighet med eget kjøkken.

 

Her er to basseng, et eget barnebasseng og en lekeplass for de minste. Det er også et SPA-senter med tyrkisk bad og massasje (alle behandlinger i SPA-senteret mot et gebyr) og en god restaurant og bassengbar. I høysesongen arrangerer hotellet underholdning flere ganger i uken.

 

Når det er på tide å utforske Alanya kan du neppe bo mer sentralt. På noen få minutter kan du gå til Sevket Tokus Cad. - bedre kjent som "25 meters gaten" - der det er et stort utvalg av både butikker og lokale restauranter. Basarområdet og marinaen ligger ca. 10 min. gange fra hotellet.

 

I høysesongen arrangerer hotellet gratis transport til stranden noen ganger om dagen.

 

Trådløst internett i hotellets fellesområder mot et gebyr. Vær oppmerksom på at forbindelsen ofte er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.

Rom informasjon

Standard rom
Fine rom for 2 personer. Alle rom er innredet med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, minikjøleskap, luftkondisjonering, safe (ekstra kostnad) og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Superior-rom
Fine rom for 2 personer. Alle rommene er innredet med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, minikjøleskap, luftkondisjonering, TV, safe (ekstra kostnad) og fransk balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Junior suite
Fine rom for 4 personer med et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og kombinert soverom og åpen kjøkkenløsning med to sovesofaer. I tillegg har rommet luftkondisjonering, minikjøleskap, TV, safe (ekstra kostnad) og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner. Rommene ligger i sidebygningen.

 

Suite – Bassengutsikt
Fine rom for 4 personer med et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og stue med to sovesofaer. I tillegg har rommet luftkondisjonering, minikjøleskap, TV, safe (ekstra kostnad) og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Suite – Landutsikt
Fine rom for 4 personer med et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og stue med to sovesofaer. I tillegg har rommet luftkondisjonering, minikjøleskap, TV, safe (ekstra kostnad) og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Suite - Utsikt mot borgen
Hyggelige rom for 4 personer med et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og kombinert stue og åpen kjøkkenløsning med to sovesofaer. I tillegg har rommet luftkondisjonering, minikjøleskap, TV, safe (ekstra kostnad) og balkong.
Bad med dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

All InclusiveFrokost

:

08:00 - 10:30

Lunsj

:

12:30 - 14:00

Middag

:

19:00 - 21:00

Snacks

:

11:00 - 12:00 og 14:30 - 16:30

Kaffe og kake

:

17:00 - 18:00

Is

:

12:30 - 14:30 og 16:30 - 18:00

Pool Bar

:

10:00 - 23:00

 

 

Importert alkohol, drikke servert i flasker, ferskpresset fruktjuice og noen fasiliteter er ikke inkludert. i All Inclusive-konseptet.

 

Ingen servering av alkohol for personer under 18 år.

 

Uteserveringer, barer, svømmebassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten at Mixx Travel blir informert.

 

Utvalget av underholdning, aktiviteter osv. Vil være begrenset utenfor høysesongen.

Betalte tjenester

Leie av Safe:               Ca. 2 Euro pr. dag, som betales direkte til hotellet.

 

 Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Mixx Travel.

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng - Barnebasseng - Restaurant - Bar - Internett (mot avgift) - Kleopatra-stranden 700 m. - Alanya sentrum 500 m.

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom