• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Waterside Resort & Spa
TrustYou Tooltip Text
Titreyengöl Mevkii Side
Hotellbeskrivelse
Waterside Resort & Spa er et femstjerners luksushotell med et stort utvalg av aktiviteter for hele familien. Hotellet ligger i vakre, grønne omgivelser, bare 7 km fra Sides historiske sentrum.

Med en beliggenhet bare 250 meter fra hotellets private strand og et stort bassengområde, er forholdene for en avslappende strandferie optimale. Ved bassengområdet finner du bassenger for både store og små, og vi kan garantere at bassenget med vannsklier raskt vil bli en stor hit for de større barna (åpent noen timer hver morgen og ettermiddag). Både ved bassenget og på stranden kan du fritt bruke solsenger og parasoller. Hvis du reiser i lavsesongen (oktober - april), er det også mulig å bruke hotellets innendørsbasseng.

På hotellet finner du også et SPA-senter, med alle fasiliteter du trenger for å skjemme deg bort: tyrkisk bad, badstue, massasje og frisør (alle behandlinger i spasenteret mot en avgift). Hvis du vil holde deg i form i løpet av ferien, kan du trene i treningsstudioet og spille tennis eller sandvolleyball. I miniklubben arrangeres det morsomme aktiviteter for de minste (skandinavisk snakkes ikke her), og både dag- og kveldstid underholder hotellets animasjonsteam.

Trådløst internett er tilgjengelig i lobbyen. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen vanligvis er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.
Rom informasjon

Standard rom
Elegant innredede rom for opptil 3 personer. Alle rommene har en dobbeltseng og en enkeltseng, sovesofa, luftkondisjonering, safe, vannkoker, TV, telefon og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.


Familierom

Elegant inreddede familierom i 2 etasjer. I underetasjen er det en dobbeltseng og en sovesofa - i overetasjen to enkeltsenger. Rommet har også TV, telefon, klimaanlegg, safe, vannkoker og balkong. Bad med dusjkabinett, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

Ultra All Inclusive

 

Måltider og snacks

 

Frokost *

07:00 – 10:00

Sen frokost

10:00 – 11:00

Lunsj

12:30 – 14:00

Snack Bar

12:00 – 17:00

Is

13:00 – 16:00

Middag

19:00 – 21:00

 

* Friskpresset frugtjuice inkl.

 

Barer

 

Lobby Bar                   

10:00 – 24:00

Beach Bar

10:00 – 18:00

Pool Bar

10:00 – 24:00

 

 

A’la Carte-restauranter - Ett måltid inkl. Husk å reservere bord!

 

Pasha Restaurant

19:00 – 21:00

Irmak Restaurant

19:00 – 21:00

Toscana Restaurant

19:00 – 21:00

 

 

Importert alkohol, tyrkisk kaffe, flasker og ferskpresset fruktjuice * er ikke inkludert. i Ultra All Inclusive-konseptet. Alle behandlinger i SPA-senteret mot et gebyr.


Ingen servering av alkohol for personer under 18 år.


Uteserveringer, barer. bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten at Mixx Travel blir informert.


Utvalget av underholdning, aktiviteter osv. Vil være begrenset utenfor høysesongen.

Vis mer info Vis mindre
Info
Basseng - Barnebasseng - Vannsklier - Privat strand - Ultra All Inclusive - Sidesenter 7 km
Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom