• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99

Gode ​​forslag på reiser til solen i påsken

Påskereiser til syden 2023


Se på kalenderen – Påsken faller fra begynnelsen av april 2023, med skjærtorsdag 6. april. Det betyr at de fleste (med barn i skolealder) kan reise fra fredag ​​31. mars. Kanskje du må spørre om lov hvis det betyr at barnet må ta fri litt tidligere!

Gode ​​forslag på reiser til solen i påsken


Den tyrkiske middelhavskysten byr på temperaturer over 20 grader på denne tiden av året, men om kvelden må du ha på deg genser – og langbukser. Men på dagtid kan du lett slikke sol, kanskje leke på stranden og spise lunsj – gjerne i le for vinden. Det er mange gode muligheter for utflukter, shopping og koselige middager. I skrivende stund (i midten av mars) er det 19-20 grader per dag på den tyrkiske middelhavskysten. Hvis ett eller flere medlemmer av familien liker å spille golf, er Belek det opplagte reisemålet, med de flotteste golfbanene og fine hoteller – ofte med Ultra All Inclusive.

Kreta er selvfølgelig også et opplagt alternativ! Her vil temperaturen også ligge på rundt 20 grader på dagtid, så gode muligheter for å være aktiv i solen med en omgang sandvolleyball, kanskje en fin lang tur i den vakre vårnaturen eller bare lunsj i le med utsikt over Middelhavet. Hos Mixx Travel kan du velge mellom alle typer hoteller og leilighetshoteller på Kreta.

Alt dette får du hos Mixx Travel


Alle tilbud du ser her er for 1 uke med fly tur/retur, 1 uke på hotell/ferieleilighet og med 8 kilo håndbagasje inkludert. De fleste reisene kan arrangeres individuelt fra 3 til 22 dager – det vi kaller Mixx Charterflex. Transfer bestemmer du selv om du vil kjøpe med.