• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99

Flyinformasjon


AVGANGSTIDER

Vær spesielt oppmerksom på avgangstider ved sen avgang -  husk at datoen endres ved midnatt. Hvis du er i tvil om dagene, er du velkommen til å kontakte våre reisekonsulenter. Mixx Travel er ikke ansvarlige om du møter for sent til innsjekking på flyplassen.Norwegian, som ble grunnlagt i 1993, trenger neppe nærmere presentasjon. Norwegian flyr både rute- og charterflyvninger over hele Europa.


Bagasje 

Alle passasjerer over 2 år står fritt til å ta med 10 kg håndbagasje (55x40x23) - ved reiser på rutefly, dog kun 10 kg (30x20x38), som må kunne legges under setet. Barn under 2 år kan ta med barnevogn gratis. Innsjekket bagasje er ikke inkludert og må kjøpes under bestillingsprosessen. Pris per stykke bagasje (maks. 23 kg) er 350 NOK. MERK: For "kun fly" er avgiften 475 NOK, og for turer med rutefly 900 NOK. Hvis du ønsker å kjøpe ekstra innsjekket bagasje for en allerede bestilt reise, vennligst kontakt våre reisekonsulenter på telefon: 23 96 68 99.


Setereservasjon og mat om bord

På flyreiser med Norwegian er det mulig å reservere seter på flyet, kjøpe ekstra bagasje og forhåndsbestille måltider – dog tidligst en uke før avgang. Ta kontakt med våre ansatte for å få ditt Norwegian PNR-nummer.SunExpress er et tyrkisk flyselskap, grunnlagt i 1989 som et datterselskap av Turkish Airlines og Lufthansa. SunExpress har base i Antalya, og hadde over 7 millioner passasjerer i 2014.


Sjekk inn

Når du flyr med SunExpress, må du sjekke inn online. Det gjør du her https://www.sunexpress.com/en/online-check-in/. Velg «Tour Operator», velg avreiseflyplassen og bookingnummeret ditt (8 tegn, som er en kombinasjon av tall og bokstaver. Bookingnummeret ditt finner du i reisedokumentene vi har sendt deg). Du kan sjekke inn fra 36 timer før avreise. Alle bokstaver må være store, og for- og mellomnavn må skrives uten mellomrom. Så hvis du f.eks. heter Lars Petter Andersen, skal du skrive LARSPETTER ANDERSEN. Vær oppmerksom på at passnumrene til alle passasjerer må oppgis.


Bagasje

Alle passasjerer over 2 år kan ta med 8 kg håndbagasje (50x40x23). Barn under 2 år kan ta med barnevogn gratis. Innsjekket bagasje er ikke inkludert i reisens pris, men kan bestilles i forbindelse med bestilling av reisen. Pris per bagage (max. 20 kg) er 350 kr. For "kun fly" er prisen 475 kr. Ønsker du å kjøpe bagasje til en allerede bestilt reise, ta kontakt med våre reisekonsulenter på tlf 23 96 68 99. Vær oppmerksom på at du vil bli belastet med et gebyr på ca. 15 euro pr kg. for mulig overvekt. Jfr. gjeldende EU-regler tillater at hvert stykke bagasje maksimalt veier 32 kg.


Setereservasjon og mat om bord

På våre flyreiser med SunExpress kan du reservere ønsket sete på flyet og betille mat ombord - men ikke tidligere en 21 dager før avreise og senest 5 dager før avreise. Du kan reservere sete og mat her:

sunexpress.com/en/before-the-journey/add-service Fyll ut ‘’Book extra for your flight’’ Bookin code = Din reservasjonsnummer ( f.eks.MIXX123456) Tour operator= Mixx Travel


Spesiell bagasje

Vil du ta med for eksempel sportsutstyr eller en spesiell bagasje? Bruk følgende lenke:

sunexpress.com/no/luggage/sportsspecial-baggage

Pegasus Airlines er et tyrkisk flyselskap grunlagt i 1990. Pegasus Airlines har base i Istanbul og flyr både charter og rutefly til mer en 100 destinasjoner i hendholdsvis, Tyrkia og Europa.


Bagasje

Alle passasjerer over 2 år står fritt til å ta med 3 kg håndbagasje (30x40x15), som skal kunne legges under setet. Barn under 2 år kan ta med barnevogn gratis. Innsjekket bagasje er ikke inkludert og må kjøpes under bestillingsprosessen. Pris per bagasje (maks 20 kg + 8 kg kabinbagasje 50x40x23) er 350 NOK OBS: For "kun fly" eller når du reiser med vanlig fly er prisen 475 NOK. Hvis du ønsker å kjøpe ekstra innsjekket bagasje for en allerede bestilt reise, vennligst kontakt våre reisekonsulenter på telefon: 23 96 68 99.


Setereservasjon og mat om bord
På våre flyvninger med Pegasus Airlines kan du bestille et bestemt sete og også forhåndsbestille måltider. Du trenger bestillingsnummeret ditt hos oss og etternavnet ditt for å kunne bestille. Gå til "Manage my booking" midt på siden, ikke "Manage my booking" øverst. Velg "Reservation made by tour operators" og fyll inn bestillingsnummer + etternavn. https://www.flypgs.com/en


Spesiell Bagasje

Vil du ta med for eksempel sportsutstyr eller annen spseiell bagasje? Bruk følgende lenke:

https://flypgs.com/da#sportTurkish Airlines er Tyrkias nasjonal flyselskap. Selskapet ble grunnlagt i 1933 og har base i Istanbul. Turkish Airlines har et nettverk av innenlandske og internasjonale ruteflygninger til 279 forskjellige destinasjoner rundt om i verden. 


Bagasje

Alle passasjerer over 2 år står fritt til å ta med 30 kg innsjekket bagasje og 8 kg håndbagasje (50x40x23). Barn under 2 år kan gratis ta med en barnevogn/vogn.Vær oppmerksom på at du vil bli belastet med et gebyr på ca. 15 Euro pr. kg. for evt. overvektig. Jfr. gjeldende EU-regler må hvert bagasje maks veie 32 kg.

Mat om bord
Mat om bord er inkludert på alle flyreiser med Turkish Airlines. På utlandsflygninger serveres vanligvis et varmt måltid. På innlandsreiser serveres normalt en sandwich eller lignende.

Pass på at alle navn er stavet riktig, at navnet på billetten stemmer overens med det i passet og at riktig fødselsdato er oppgitt!


Turkish Airlines tillater en endring på maks 3 tegn etter kjøpet. Større endringer er ikke tillatt – heller ikke mot et gebyr.
Dette er flyselskapets regler og Mixx Travel kan ikke holdes ansvarlig for dette.


 

Corendon Airlines er et tyrkisk flyselskap som ble grunnlagt i 2004. Corendon Airlines er basert i Antalya og flyr både rute- og charterfly.

 

Bagasje
Alle passasjerer over 2 år kan fritt ta med 8 kg håndbagasje (50x40x23). Barn under 2 år kan fritt ta med en barnevogn/vogn. Innsjekket bagasje er ikke inkludert. i reisens pris, men kan kjøpes i tillegg i forbindelse med bestilling av reisen. Pris per bagage (max.20 kg) er 350 kr. For "kun fly" er prisen 475 kr. Ønsker du å kjøpe ekstra innsjekket bagasje til en allerede bestilt reise, vennligst kontakt våre reisekonsulenter på tlf 23 96 68 99..

 

Vær oppmerksom på at du vil bli belastet med et gebyr på ca. 15 euro pr kg. for overvek. Jfr. gjeldende EU-forskrifter, må hvert bagasjestykke maksimalt veie 32 kg.

 

Setereservasjon og mat om bord
På våre flyvninger med Corendon Airlines er det ikke mulig å forhåndsbestille spesialseter på flyet. Det er heller ikke mulig å forhåndsbestille mat, men snacks og drikke kan kjøpes om bord på flyet.


GENERELT OM FLYREISER


Bistand på flyplassen
Hvis du trenger hjelp på flyplassen, er det viktig at du gir Mixx Travel beskjed så snart som mulig og i god tid før avreise.


Service ombord
Det er mulig og kjøpe mat, drikkevarer, kaffe og te om bord på vår fly. Ombord er det også et mindre utvalg av Tax-Free varer man kan kjøpe.


Gravide reisende
Gravide passasjerer aksepteres frem til uke 36 – for tvillingsvangerskap kun frem til uke 32. Vær oppmerksom på at flyplasser i Tyrkia er svært strenge med hensyn til graviditet og flyreise, og vi anbefaler derfor alltid at du tar med legeerklæring (på engelsk) fra egen lege. Mixx Travel kan ikke holdes ansvarlig dersom du blir avvist på flyplassen på grunn av graviditet.


Pass og visum
For de fleste land utenfor Schengen må passet være gyldig 6 måneder etter hjemkomst. Passet må være skadefritt for at det skal være gyldig. Sørg for at passet er oppbevart i safe eller låst koffert om du ikke bærer det med deg. Barn må ha eget pass. Reisende med andre pass enn ordinære norske pass må selv undersøke om de trenger visum for innreise. Reisende som ikke er norske statsborgere, som har norsk fremmedpass samt norske statsborgere som er født under en annen nasjonalitet, må selv undersøke om de behøver visum og sørge for å ha gyldig innreisetillatelse til ferielandet. Det søkes gjennom vedkommende lands ambassade/konsulat. Opplysninger om visum og utenlandske ambassader/konsulater i Norge fås ved henvendelse til Utenriksdepartementet, og på deres hjemmeside. Mixx travel tar forbehold om endringer og henviser til respektive lands ambassade/konsulat og Utenriksdepartementet, som til enhver tid er oppdatert.


Kjæledyr

Vær oppmerksom på at på flyreiser med Mixx Travel kan du ikke ta med hunder, katter og andre kjæledyr. For mer informasjon, kontakt flyselskapet. Mixx Travel påtar seg intet ansvar i denne forbindelse.


Tyrkia - pass og visum
For norske statsborgere kreves ikke visum til Tyrkia  (for reiser opp til 90 dager) men passet må være gyldigt i 6 måneder efter hjemrejsen. Er du statsborger i et annet land skal du kontakte den tyrkiske ambassade i Oslo -tlf 22128760.  For medborgere med andre nasjonaliteter kan visum være påkrevd. Ta kontakt med den aktuelle ambassaden. Bestill visum i god tid før avreise. Vi reserverer oss for eventuelle endringer i visumreglene. Spedbarn må også ha pass med foto. Mixx Travel er ikke ansvarlig for følgene av at reisende ikke har gyldig pass eller visum.


Hjelpemidler og medicinsk utstyr
Du kan ta med medisinsk utstyr eller hjelpemidler som personlig oksygenapparat, CPAP-maskin, spaserstokk eller albuekrykker i kabinen i tillegg til den øvrige håndbagasjen. Trenger du hjelp til å komme deg rundt på flyplassen, kan du be om en assistent på forhånd eller låne en rullestol på flyplassen. Gi oss beskjed om ditt behov for assistanse og navnet på personen du trenger assistanse fra minst en uke før flyreisen. Rullestoler fraktes i lasterommet. Hvis rullestolen eller hjelpeapparatet har et avtakbart batteri, må det tas ut og pakkes i en beskyttende veske. Litiumbatterier kan transporteres med visse begrensninger. Maksimal kapasitet til batteriet når det fjernes fra hjelpemidlet er 300 watttimer. Hvis du har to batterier, må hvert batteri ikke overstige 160 wattimer. Batteriet transporteres i lasterommet.

En førerhund som reiser med deg må være identifisert som førerhund og ha ID-kort, annet skriftlig dokument, sele eller merkelapp. Hunden reiser gratis, men hvis den trenger eget sete, vennligst gi beskjed minst en uke før flyturen. Vi anbefaler deg å pakke alle medisiner du trenger under ferien i håndbagasjen og ta med gyldig legeerklæring. Har du leddprotese eller lignende vil sikkerhetskontrollen bli utført som vanlig og legeerklæring er vanligvis ikke nødvendig. Flyselskapene anbefaler imidlertid at du har med deg et sertifikat – det letter plasseringen av ruten.


Siden du trenger flyselskapets godkjenning for medisinsk utstyr, ber vi deg oppgi følgende informasjon minst en uke før flyreisen:


CPAP: leverandør/produsent, bredde, høyde, vekt, hvilken strømspenning som brukes, batteritype.

Rullestoler: funksjonshemmingskode eller ID-nummer, vekt uten batteri, mål når rullestolen er oppe og nede, type batteri, batterivekt, spenning og kapasitet, informasjon om rullestolens merke og modell.