• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99

Avbestillingsforsikring

 

Avbestilling


Få pengene tilbake hvis ulykken er ute på din ferie

Men en avbestillingsforsikring fra europeiske ERV, vil du få pengene tilbake hvis noe plutselig og uventet skjer, slik at du ikke kan fullføre reisen din eller hvis formålet med turen er ødelagt. Det koster kun 6,25% av den totale reiseprisen for å ta ut forsikringen. Vær oppmerksom på at avbestillingsforsikring må bestilles når reisen blir bestilt. Det kan ikke legges til senere. 


Spesielle betingelser for Avbestillingsforsikringen og Reiseforsikringen i løpet av Covid-19


Utenriksdepartementet (UD) fraråder reiser til resten av verden frem til 15. april 2021, med unntak av land i EØS/Schengen som er markert gult på FHI sitt kart. Kartet blir oppdatert når UD offentliggjør hvilke land de fraråder å reise til og ikke. Skal du reise, er det viktig å følge med på hvilke land/områder som er merket gult eller rødt.

Reiseforsikringen er gyldig på reiser i Norge og i land eller områder hvor reiserådet er opphevet (gule land). Er landet merket gult ved avreise, gjelder reiseforsikringen, selv om landet blir rødt under reisen.

Reiseforsikringen dekker avbestilling til alle land UD fraråder å reise til ved avreisetidspunktet hvis reisen ble betalt mens landet var merket gult/grønt i FHI sitt kart. Alle som reiser til utlandet må sette seg inn i norske og andre lands regler for reiser og smittevern.