• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Golf i verdensklasse

Tyrkia byr på fantastiske golfbaner og som regel får du en komplett golfreise til en ytterst gunstig pris i forhold til hva du ellers ville betalt for en tilsvarende reise til andre populære golfdestinasjoner. Her er velpleide greens og fairways, god service, flotte All Inclusive hoteller og ikke minst et deilig klima året rundt. Belek ligger på Tyrkias sydkyst, ca. 45 minutter fra Antalya Lufthavn, Kusadasi på Tyrkias vestkyst, ca. 1 time fra Izmir Lufthavn. For begge destinasjoner gjelder at du kan kombinere golf i verdensklasse med sol, strand og byferie.

Bestiller du en av våre golfpakker, er både hotell og greenfees inkludert i reisens pris. Du får mye mere golf for pengene i Tyrkia – kikk nærmere på de forskjellige golfpakker, så ser du hvorfor.

De fleste av våre golfhoteller ligger tett på eller like ved siden av hotellenes egne baner. Hvis banen ligger et stykke vekk, tilbyr hotellet alltid shuttleservice til banen. Her er fasiliteter som klubbhus bar og restaurant, her er oftest en Pro Shop og nesten alltid mulighet for å booke en personlig trener eller coaching. De fleste steder tilbyr også reparasjon eller pleie av ditt utstyr.

Nesten alle våre golfhoteller tilbyr All Inclusve eller Ultra All Inclusive, hvor mat og drikke er inkl. fra tidlig morgen til sen kveld. Alle hoteller har flere restauranter og barer, og oftest underholdning i form av livemusik shows og/eller diskotek. På de fleste hoteller kan du også skjemme deg selv bort med en tur i SPA senteret – som er deilig og etterlengt etter en lang dag på golfbanen. Én ting kan vi garantere: Når du bestiller en golfreise hos Mixx Travel får du mye ferie for pengene.