• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99

Om Mixx Travel


Hvem er vi?


Mixx Travel er et lite selskap med stor kapasitet. Vi ble etablert i 2009 og har siden sendt 50.000 glade gjester på ferie fra Kastrup flyplass. I 2015 kunne vi åpne fly fra Stockholm og i 2017 hadde vi gleden av og åpne for reiser fra Gøteborg, Billund og Aalborg. Fra 2018 startet vi reiser fra Norge med avreise fra Oslo Gardermoen. Vårt sommerprogram består hovedsakelig av turer til Tyrkias sørkyst, da vi har spesialisert oss på og arrangere turer til Tyrkia. I tillegg tilbyr vi også ibland reiser til Istanbul, Kreta og området rundt Izmir. Vår hovedmål er å kunne tilby turer fra flere skandinaviske lufthavner de neste årene, så hold øynene åpne for spennende nyheter på vår hjemmeside! 

Hos oss i Mixx Travel er vi overbeviste om at alle har rett til ferie


Derfor er det viktig for oss å kunne tilby et stort og variert program hvor alle kan delta, uansett størrelse på lommeboken. Vi fortsetter derfor og finne gode hoteller til rimelige priser. Familien er i sentrum og det er viktig for oss at det er plass til både barn og voksne på våre destinasjoner. Vi mener at det bør være mulig å la barna løpe, leke og plaske i bassenget, mens de voksne kan hvile og slappe av i løpet av ferien. Mange av våre hoteller er designet for familier med barn og de fleste har mange aktiviteter tilpasset barn, som vannsklier, lekeplasser og lekerom.

 Hvert år sender vi tusener av forventningsfulle turister på deres livs ferie, og mange av våre gjester vender tilbake til oss år etter år. Uansett hva du vil, sol, strand og badeferie, en kulturferie med mange historiske severdigheter eller en ferie med flere sportsaktiviteter, kan vi hjelpe deg med å finne det beste feriealternativet.


Vår ambisjon er å gi kundene våre ‘’mye mer ferie for pengene’’!


Service: Hos Mixx Travel er service nøkkelordet. Det er viktig for oss at våre gjester får best mulig service fra våre ansatte. Dette gjelder for alle ansette, fra konsulentene som sitter på våre kontor til guidene på destinasjonen og rengjøringsdamene på våre hotell. Derfor arrangerer vi regelmessig studieturer for våre medarbeidere til våre destinasjoner, slik at de kontinuerlig oppdateres på for eksempel hotellets ulike tjenester og fasiliteter samt  aktiviteter og utflukter. Alt for og gi den beste informasjonen til våre gjester.

Forskjeller er vår styrke: Vi er et sterkt team med forskjellige bakgrunner. For oss er det en styrke som vi verdsetter høyt. Vi vet vi er sterkere når vi jobber sammen for å nå våre mål. De fleste av oss har jobbet i reiselivsbransjen i mange år og har hatt forskjellige arbeidsplasser i bransjen. For oss er det viktig å ta hensyn til hverandres ferdigheter og å bruke det store spekteret av kunnskaper og ferdigheter vi har sammen.

Lavest pris: Hos Mixx Travel skal vi ha de beste reisetilbudene til de laveste priser! ‘’Mye mer ferie for pengene’’ betyr at du vanligvis finner den billigste reisen hos oss, med også at vi ofte kan tilby et hotell eller en destinasjon med flere opplevelser enn våre konkurrenter kan tilby. Vi kan gjøre dette fordi våre partnere har gjort det mulig å forhandle gunstige avtaler med flyselskaper og hotell, og fordi kostnadene våre er lave sammenlignet med andre turoperatører.

Fleksibilitet: Vi er et raskt voksende reiseselskap, men klarer fortsatt å opprettholde smidighet og fleksibilitet i våre aktiviteter. Dette betyr at vi raskt kan tilpasse oss våre gjesters ønsker og behov. Vi er konstant oppmerksomme på de siste nyeste tiltakene i bransjen og kan ofte tilby andre turer enn de du finner på vår hjemmeside.