• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99

Om Mixx Travel


Hvem er vi?


Mixx Travel er et lite selskep med stor kapasitet. Vi ble etablert i 2009 og har siden sendt 50.000 glade gjester på ferie fra Kastrup flyplass. I 2015 kunne vi åpne fly fra Stockholm, og i 2017 hadde vi gleden av og åpne for reiser fra Gøteborg, Billund og Aalborg. Fra 2018 arrangerer vi reiser fra Norge med avreise fra Oslo Gardermoen. Vårt sommerprogram består hovedsaklig av turer til Tyrkias sørkyst, da vi har spesialisert oss på og arangere turer til Tyrkia. I tilegg tilbyr vi også ibland reiser til Nord-Kypros, Istanbul, Kreta og området rundt Izmir. Vår hovedmål er og kunne tilby turer fra flere skandinaviske lufthavne de neste årene, så hold øynene åpne for spennende nyheter på vår hjemmeside! 

Hos oss i Mixx Travel er vi overbeviste om at alle har rett til ferie


Derfor er det viktig for oss å kunne tilby et stort og variert program hvor alle kan delta, unasett størrelsen på lommeboken. Vi er fortsetter derfor og finne gode hoteller til rimelige priser. Familien er i sentrum, og det er viktig for oss at det er plass til både barn og voksene på våre destinasjoner. Vi mere at det bør vøre mulig a la barna løpe, leke og plaske i bassenget, mens de vokse kan hvile og slappe av o løpet av ferien. Mange av våre hoteller er designet for familier med barn, og de fleste har mange aktiviteter tilbasset barn, som vannsklier, lekeplasser og lekerom.

 Hvert år sender vi tusner av forvntningsfulle turister til deres livsferie, og mange av våre gjester vender tilbake til oss år etter år. Uansett hva du vil, sol, strand og badeferie, en kulturferie med mange historiske severdigheter eller en ferie med flere sportsaktiviteter, kan vi hjelpe deg med å finne det beste feriealternativet.


Vår ambisjon er å gi kundene våre ‘’mye mer ferie for pengene’’!


Service: Hos Mixx Travel er service nøkkelørdet. Det er viktig for oss at våre gjester får best mulig service fra våre ansatte. Dette gjeslder for alle ansette, fra konsulentene som sitter på vår kontor til guidene på destinasjonen og rengjøringdamene på vår hoteller. Derfor arrangerer vi regelmessig studieturer for våre medarbeidere til våre destinasjoner, slik at de kontinerlig oppdateres på for eksempel hotellets ulike tjenester og fasiliteter samt  aktiviteter og utflukter. Alt for og gi den beste informasjonentil våre gjester.

Forskjeller er vår styrke: Vi er et sterkt team med forskjellige bakgrunder. For oss er det en styrke som vi verdsetter høyt. Vi vet vi er sterkere når vi jobber sammen for å nå våre mål. De fleste av oss har jobbet i reiselivsbransjen i mange år og har hatt forskjellige arbeidsplasser i bransjen. For oss er det viktig å ta hensyn til hverandres ferdigheter og å bruke det store spekteret av kunnskaper og ferdigheter vi har sammen.

Lavest pris: Hos Mixx Travel skal vi ha de beste reisetilbudene til de laveste priser! ‘’Mye mer ferie for pengene’’ betyr at du vanligvis finner den billigste reisen hos oss, med også at vi ofte kan tilby et hotell eller en destinasjon med flere opplevelser enn våre konkurrenter kan tilby. Vi kan gjøre dette fordi våre partnere har gjort det mulig å forhandle gunstige avtaler med flyselskaper og hoteller, og fordi kostnadene våre er lave sammenlignet med ansre turoperatører.

Flesibilitet: Vi er et raskt voksende reiseselskap, men klarer fortsatt å opprettholde smidighet og flexibilitet i våre aktiviteter. Dette betyr at vi raskt kan tilpasse oss våre gjesters ønsker og behov. Vi er konstandt oppmerksomme på de siste nyeste tiltakene i bransjen, og kan ofte tilby andre turer enn de du finner på vår hjemmeside.