• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
 

Langtidsferie i Tyrkia vinteren 2023/2024


Vil du unnslippe den norske vinteren?? 
Noen uker eller til og med kanskje en måned på sørligere breddegrader? Nå åpner vi for langtidsferier langs den tyrkiske middelhavskysten fra november til midten av mars. Du velger selv om du vil reise i 7, 14, 21, 28 eller 35 dager. Hvis du ønsker å reise i enda flere dager, kan du kontakte våre dyktige reisekonsulenter.

Billige langtidsferier i Middelhavet - hva koster det?

Det er billig å reise til den tyrkiske middelhavskysten om vinteren, og du vil også oppdage at noen butikker har gode tilbud i denne perioden når tempoet er lavere og det er færre turister. Det er likevel mye liv i byen, og det er fortsatt mange åpne spisesteder. Det er god plass til en hyggelig spasertur langs strandpromenaden, og du kan handle i både små dagligvarebutikker og store supermarkeder.

Prisene varierer mye, men et typisk eksempel i januar for 2 voksne som reiser sammen og bor på leilighetshotell i 21 dager, vil ende på under 14 000,- for fly tur/retur og opphold på hotellet i en 2-roms leilighet. I tillegg kommer eventuell transport og innsjekket bagasje.


4 utvalgte hoteller for langtidsferie ved den tyrkiske middelhavskysten

Club Sidar Apart, Alanya
Club Sidar er et godt leilighetskompleks med en god, sentral beliggenhet. Her bor du bare ca. 250 m fra Kleopatrastranden og i nærheten av Alanyas livlige sentrum. Lyse, pent innredede to-roms leiligheter for maksimalt 4 personer. Alle leilighetene er innredet med ett soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger og et kombinert sove/oppholdsrom med åpen kjøkkenløsning
Vis mer
Show Less
Sunway Apart, Alanya
Sunway Apart er et lite, koselig leilighetshotell som ligger i et område som i flere år har vært svært populært for skandinaver. Her kan du bo rett ved markedshallen, hvor du kan kjøpe fersk frukt og fisk hver dag, Hotellet ligger bare 10 min. spasertur fra den berømte Kleopatra-stranden.
Vis mer
Show Less
Sey Beach Hotel, Alanya

Sey Beach Hotel er et godt hotell, som ligger i Kestel ca. 5 km øst for Alanya. Hotellet er et godt valg for både par og familier som planlegger å tilbringe mesteparten av dagen med å slappe av på stranden eller ved bassengområdet. I Spa-senteret, som tilbyr både hammam, badstue og massasje, er det rikelig med anledning til å skjemme seg bort.

Vis mer
Show Less
Delfino Apart Hotel, Alanya
Leilighetshotell med høy standard beliggende nær Kleopatrastranden. Hotellet er moderne og fresht og har mange tilbakevendende gjester. Her finnes en populær restaurant som serverer smakfulle tyrkiske og internasjonale retter
Vis mer
Show Less
Langtidsferier i Tyrkia om vinteren - tips og triks

Hvordan er så vinterværet langs den tyrkiske middelhavskysten?


Det er ikke strandvær, men enkelte dager titter solen frem og du kan spise lunsj utendørs - hvis du sitter i skyggen og har på deg en god genser. I november, desember og mars ligger temperaturen vanligvis på rundt 10-15 grader om dagen. I januar og februar er det kaldere, og temperaturen kan komme helt ned i 7-10 grader om dagen. Det kan regne og blåse - men det er ofte fine dager med strålende sol og klar luft.

Hva gjør man om vinteren i Tyrkia?


Spis en lang frokost. Sitte med en god bok eller podcast på en kafé. Gå lange turer, kanskje ta en sykkeltur eller jogge deg i form. Se en film på rommet om kvelden. Få skrevet den boken. Dra på utflukter. Sosialiser deg med andre gjester på restauranten rundt hjørnet. Du har god tid til å være deg selv - eller tilbringe kvalitetstid med partneren din.